De afwaardering is enorm, met verliezen van 90% voor Tier 1 en 80% voor Tier 2 papier. De leningen van Bank of Ireland handelden op een veel hoger niveau dan het uiteindelijke bod.

Leninghouders van Bank of Ireland zullen de mogelijkheid krijgen om tegen een premie op het bod de stukken om te ruilen naar aandelen.

Verder maakte de Ierse centrale bank bekend dat Anglo Irish geen extra kapitaal nodig heeft. Hiermee lijkt volgens Theodoor Gilissen Bankiers de dreiging van verliezen voor senior obligatiehouders van deze bank van de baan.

De afwaardering is enorm, met verliezen van 90% voor Tier 1 en 80% voor Tier 2 papier. De leningen van Bank of Ireland handelden op een veel hoger niveau dan het uiteindelijke bod. Leninghouders van Bank of Ireland zullen de mogelijkheid krijgen om tegen een premie op het bod de stukken om te ruilen naar aandelen. Verder maakte de Ierse centrale bank bekend dat Anglo Irish geen extra kapitaal nodig heeft. Hiermee lijkt volgens Theodoor Gilissen Bankiers de dreiging van verliezen voor senior obligatiehouders van deze bank van de baan.