Daarnaast is er in augustus onrust op de financiële markten van de groeilanden ontstaan. Deze onrust is een onrechtstreeks gevolg van de tapering-vrees. Tenslotte is er nog de vrees voor een escalatie van de Syrische crisis, vrees die nog steeds boven de markt hangt.

In augustus waren obligaties uit de groeilanden, tarwe en de S&P 500 de grootste verliezers. Zilver was vorige maand de grootste winnaar, gevolgd door Brent en Chinese aandelen. Verschillende analisten adviseren om in de komende dagen en weken vooral de evolutie van de zilverprijs goed in de gaten te houden.

Daarnaast is er in augustus onrust op de financiële markten van de groeilanden ontstaan. Deze onrust is een onrechtstreeks gevolg van de tapering-vrees. Tenslotte is er nog de vrees voor een escalatie van de Syrische crisis, vrees die nog steeds boven de markt hangt. In augustus waren obligaties uit de groeilanden, tarwe en de S&P 500 de grootste verliezers. Zilver was vorige maand de grootste winnaar, gevolgd door Brent en Chinese aandelen. Verschillende analisten adviseren om in de komende dagen en weken vooral de evolutie van de zilverprijs goed in de gaten te houden.