Over de Top Pick Philips zijn de analisten van de bank enthousiast. Die komen geholpen door de reorganisatie Accelerate volgende week met goede cijfers over het belangrijke vierde kwartaal.

Voor ING is Theodoor Gilissen Bankiers op het prijsniveau van Eur 7,55 wat voorzichtiger en heeft de bank een kouden-advies.

KPN is met een koersstijging van 23% dit jaar tot nu toe de sterkste stijger in de AEX. Beleggers hopen op een bod van América Móvil.

Hoewel de kans op een bod groot is, betekent dat niet dat er snel een mooi bod komt.

De cijfers van KPN kunnen de komende kwartalen nog tegenvallen en de kans op een emissie neemt toe. Theodoor Gilissen Bankiers komt niet verder dan een houden-advies.

Over de Top Pick Philips zijn de analisten van de bank enthousiast. Die komen geholpen door de reorganisatie Accelerate volgende week met goede cijfers over het belangrijke vierde kwartaal. Voor ING is Theodoor Gilissen Bankiers op het prijsniveau van Eur 7,55 wat voorzichtiger en heeft de bank een kouden-advies. KPN is met een koersstijging van 23% dit jaar tot nu toe de sterkste stijger in de AEX. Beleggers hopen op een bod van América Móvil. Hoewel de kans op een bod groot is, betekent dat niet dat er snel een mooi bod komt. De cijfers van KPN kunnen de komende kwartalen nog tegenvallen en de kans op een emissie neemt toe. Theodoor Gilissen Bankiers komt niet verder dan een houden-advies.