Yogi Dewan, oprichter van Hassium Asset Management in Londen, is van mening dat de Verenigde Staten met een grote uitdaging wordt geconfronteerd in de vorm van mogelijk een nieuwe subprime crisis.

Dewan merkt op dat in de komende 18 maanden voor een bedrag van 1000 miljard dollar aan commerciële leningen moeten doorgerold worden, plus nog eens 750 miljard dollar aan 750 miljard dollar.

De markten hebben nog geen oog voor dit probleem, maar daarin zal volgens Dewan binnen afzienbare tijd verandering in komen. Een nieuwe subprime crisis kan de banken opnieuw in de problemen brengen, met alle gevolgen vandien.

Yogi Dewan, oprichter van Hassium Asset Management in Londen, is van mening dat de Verenigde Staten met een grote uitdaging wordt geconfronteerd in de vorm van mogelijk een nieuwe subprime crisis. Dewan merkt op dat in de komende 18 maanden voor een bedrag van 1000 miljard dollar aan commerciële leningen moeten doorgerold worden, plus nog eens 750 miljard dollar aan 750 miljard dollar. De markten hebben nog geen oog voor dit probleem, maar daarin zal volgens Dewan binnen afzienbare tijd verandering in komen. Een nieuwe subprime crisis kan de banken opnieuw in de problemen brengen, met alle gevolgen vandien.