Een dramatische reactie op de FED-meeting wordt niet uitgesloten, hoewel er verschillende scenario's mogelijk blijven. Zo zou de Amerikaanse centrale bank iedereen wel eens op het verkeerde been kunnen zetten door niets te doen.

Stephen Halmarick, in Sidney head of investment markets research bij Colonial First State Global Asset Management, is van mening dat forse bewegingen in reactie op de FED-meeting mogelijk zijn.

Halmarick wijst er op dat meer quantitative easing meer geld naar Azië kan doen vloeien, waardoor zowel de beurskoersen als de valutakoersen in de komende dagen verder kunnen gaan stijgen.

Een dramatische reactie op de FED-meeting wordt niet uitgesloten, hoewel er verschillende scenario's mogelijk blijven. Zo zou de Amerikaanse centrale bank iedereen wel eens op het verkeerde been kunnen zetten door niets te doen. Stephen Halmarick, in Sidney head of investment markets research bij Colonial First State Global Asset Management, is van mening dat forse bewegingen in reactie op de FED-meeting mogelijk zijn. Halmarick wijst er op dat meer quantitative easing meer geld naar Azië kan doen vloeien, waardoor zowel de beurskoersen als de valutakoersen in de komende dagen verder kunnen gaan stijgen.