Deze laatste was een aanhanger van de Oostenrijkse school. De vader van Warren Buffett draait zich mogelijk om in zijn graf wanneer hij de inleiding heeft gelezen die zijn zoon heeft geschreven in het meest recente boek van Timothy Geithner, de ex-minister van Financiën in de Verenigde Staten.

"Sensational... Tim's book will forever be the definitive work on what causes financial panics and what must be done to stem them when they occur", zo luidde de commentaar van Warren Buffett. Hij is met andere woorden zeer te spreken over de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank, hoewel die zo ongeveer haaks staat op een terugkeer naar de goudstandaard.

Deze laatste was een aanhanger van de Oostenrijkse school. De vader van Warren Buffett draait zich mogelijk om in zijn graf wanneer hij de inleiding heeft gelezen die zijn zoon heeft geschreven in het meest recente boek van Timothy Geithner, de ex-minister van Financiën in de Verenigde Staten. "Sensational... Tim's book will forever be the definitive work on what causes financial panics and what must be done to stem them when they occur", zo luidde de commentaar van Warren Buffett. Hij is met andere woorden zeer te spreken over de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank, hoewel die zo ongeveer haaks staat op een terugkeer naar de goudstandaard.