BofA Merrill Lynch equity strategist Michael Hartnett is van mening dat er nog steeds veel geld langs de zijlijn ligt te wachten om naar de beurs te komen.

De statistieken geven namelijk aan dat de beleggers nog steeds meer belegd zijn in obligaties dan in aandelen. De 'Great Rotation' heeft dus nog altijd niet plaatsgevonden, ondanks een forse stijging van de beurskoersen sinds november van vorig jaar.

Hartnett verwacht hogere koersen, maar ziet toch een aantal factoren die een remmend effect kunnen hebben. De belangrijkste factor is waarschijnlijk dat steeds minder aandelen deelnemen aan de stijging, wat aangeeft dat de draagkracht van de hausse op de beurs van Wall Street kleiner wordt.

BofA Merrill Lynch equity strategist Michael Hartnett is van mening dat er nog steeds veel geld langs de zijlijn ligt te wachten om naar de beurs te komen. De statistieken geven namelijk aan dat de beleggers nog steeds meer belegd zijn in obligaties dan in aandelen. De 'Great Rotation' heeft dus nog altijd niet plaatsgevonden, ondanks een forse stijging van de beurskoersen sinds november van vorig jaar. Hartnett verwacht hogere koersen, maar ziet toch een aantal factoren die een remmend effect kunnen hebben. De belangrijkste factor is waarschijnlijk dat steeds minder aandelen deelnemen aan de stijging, wat aangeeft dat de draagkracht van de hausse op de beurs van Wall Street kleiner wordt.