Bovendien lenen ze zich perfect voor een uitgebreid gamma M2M-toepassingen met een hoge bandbreedte zoals digitale signalisatie, voertuigen, beveiligingscamera's en nog veel meer.

Dankzij de certificering van deze ingebouwde modules kunnen producenten en ontwikkelaars sneller nieuwe 3G-apparaten of M2M-toepassingen op AT&T, het snelste mobiele breedbandnetwerk in de Verenigde Staten, ter beschikking stellen.

Option beschouwt deze certificeringen als belangrijk voor het bedrijf.

Ze zijn dan ook een bewijs van de ervaring en expertise die het technologiebedrijf opbouwde in het op de markt brengen van betrouwbare ingebouwde oplossingen.

Bovendien lenen ze zich perfect voor een uitgebreid gamma M2M-toepassingen met een hoge bandbreedte zoals digitale signalisatie, voertuigen, beveiligingscamera's en nog veel meer. Dankzij de certificering van deze ingebouwde modules kunnen producenten en ontwikkelaars sneller nieuwe 3G-apparaten of M2M-toepassingen op AT&T, het snelste mobiele breedbandnetwerk in de Verenigde Staten, ter beschikking stellen. Option beschouwt deze certificeringen als belangrijk voor het bedrijf. Ze zijn dan ook een bewijs van de ervaring en expertise die het technologiebedrijf opbouwde in het op de markt brengen van betrouwbare ingebouwde oplossingen.