Meestal voorspelt hij alle mogelijke onheil, maar daar viel ditmaal niets van te merken. Roubini liet zich wel enkele keren neerbuigend uit over de Amerikaanse economie, die volgens hem aan bloedarmoede lijdt en slechts mondjesmaat het groeipad betreedt.

Maar voor de lange termijn is de economie in de Verenigde Staten volgens Roubini beter gewapend dan de economieën in de andere landen. Hij verwacht een hogere dollarkoers, het uitblijven van een crash op de obligatiemarkten en een slechts geleidelijke stijging van de rentevoeten.

Meestal voorspelt hij alle mogelijke onheil, maar daar viel ditmaal niets van te merken. Roubini liet zich wel enkele keren neerbuigend uit over de Amerikaanse economie, die volgens hem aan bloedarmoede lijdt en slechts mondjesmaat het groeipad betreedt. Maar voor de lange termijn is de economie in de Verenigde Staten volgens Roubini beter gewapend dan de economieën in de andere landen. Hij verwacht een hogere dollarkoers, het uitblijven van een crash op de obligatiemarkten en een slechts geleidelijke stijging van de rentevoeten.