Dat zal echter waarschijnlijk pas gebeuren na de U.S. mid-term election en na de FED-meeting van 2-3 november. Algemeen wordt verwacht dat de FED de monetaire politiek gaat verruimen.

Chandler stelt vast dat de euro meermaals geprobeerd heeft om de kaap van 1,40 dollar te doorbreken, maar telkens werd teruggefloten. Dat betekent dat de eenheidsmunt krachten aan het verliezen is.

Volgens Chandler gaat de dollar deze week zijn weerbaarheid bewijzen, waarna in de volgende weken het herstel kan worden ingezet. Vooral de datum van 3 november wordt belangrijk.

Dat zal echter waarschijnlijk pas gebeuren na de U.S. mid-term election en na de FED-meeting van 2-3 november. Algemeen wordt verwacht dat de FED de monetaire politiek gaat verruimen. Chandler stelt vast dat de euro meermaals geprobeerd heeft om de kaap van 1,40 dollar te doorbreken, maar telkens werd teruggefloten. Dat betekent dat de eenheidsmunt krachten aan het verliezen is. Volgens Chandler gaat de dollar deze week zijn weerbaarheid bewijzen, waarna in de volgende weken het herstel kan worden ingezet. Vooral de datum van 3 november wordt belangrijk.