In januari stelde de groep organische omzetkrimp tussen 5 en 15% voorop voor het volledige jaar. Nu wordt aangegeven dat een organische omzetdaling van 15% het meest waarschijnlijke scenario is.

Om de marges zo goed mogelijk te beschermen zal er extra bespaard worden. Een extra kostenbesparingsplan van 400 mln EUR op 3 jaar brengt de totale beoogde kostenbesparing tegen 2011 op 1,6 mld EUR.

In het Financieel Bulletin van april gaf SG Private Banking Schneider Electric een koopadvies met een koersdoel van 59 EUR. Sindsdien ging de koers er met 12% op vooruit.

Het potentieel tot het koersdoel van de bank bedraagt nog slechts 3%. SG Private Banking verlaagt het advies dan ook van kopen naar houden.

In januari stelde de groep organische omzetkrimp tussen 5 en 15% voorop voor het volledige jaar. Nu wordt aangegeven dat een organische omzetdaling van 15% het meest waarschijnlijke scenario is. Om de marges zo goed mogelijk te beschermen zal er extra bespaard worden. Een extra kostenbesparingsplan van 400 mln EUR op 3 jaar brengt de totale beoogde kostenbesparing tegen 2011 op 1,6 mld EUR.In het Financieel Bulletin van april gaf SG Private Banking Schneider Electric een koopadvies met een koersdoel van 59 EUR. Sindsdien ging de koers er met 12% op vooruit. Het potentieel tot het koersdoel van de bank bedraagt nog slechts 3%. SG Private Banking verlaagt het advies dan ook van kopen naar houden.