Het bericht over de hernieuwing van de 2G-licenties heeft volgens Bank Degroof geen invloed op het business model van Belgacom. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd. Mobistar krijgt trouwens dezelfde rating.

Nyrstar kondigde aan dat het een globaal strategisch samenwerkingsverband is aangegaan met de Glencore-groep in verband met de verkoop en marketing van het commodityzink en -lood dat door Nyrstar wordt geproduceerd. KBC Securities blijft koper.

Vanwege de lagere discount heeft Bank Degroof het advies voor GBL verlaagd van 'kopen' naar 'accumulate'.

Umicore heeft een bod gelanceerd op de aandelen van haar beursgenoteerde, in Duitsland gevestigde juwelenen electroplatingfiliaal Allgemeine Gold- und Silberscheideanstalt AG (Allgemeine) die nog niet in haar bezit zijn. KBC Securities en Bank Degroof blijven koper. (*)

Het bericht over de hernieuwing van de 2G-licenties heeft volgens Bank Degroof geen invloed op het business model van Belgacom. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd. Mobistar krijgt trouwens dezelfde rating. Nyrstar kondigde aan dat het een globaal strategisch samenwerkingsverband is aangegaan met de Glencore-groep in verband met de verkoop en marketing van het commodityzink en -lood dat door Nyrstar wordt geproduceerd. KBC Securities blijft koper. Vanwege de lagere discount heeft Bank Degroof het advies voor GBL verlaagd van 'kopen' naar 'accumulate'. Umicore heeft een bod gelanceerd op de aandelen van haar beursgenoteerde, in Duitsland gevestigde juwelenen electroplatingfiliaal Allgemeine Gold- und Silberscheideanstalt AG (Allgemeine) die nog niet in haar bezit zijn. KBC Securities en Bank Degroof blijven koper. (*)