Dit was weinig inspirerend: stabiele, niet groeiende, vrije cashflows, focus op kostenbesparingen én verlaging van de schulden.

Het dividend werd verhoogd van 1,30 tot 1,40 EUR per aandeel, maar zal de komende jaren op hetzelfde niveau blijven. In tegenstelling tot wat SG Private Banking verwacht had, is er geen uitzonderlijk dividend of inkoop van eigen aandelen.

Het aandeel is goedkoop, maar omwille van de combinatie van ontbrekende groei én zwakker dan verwachte aandeelhoudersremuneratie verlaagt SG Private Banking het advies van kopen tot houden. Het aandeel verlaat de Stocks to Buy.

Dit was weinig inspirerend: stabiele, niet groeiende, vrije cashflows, focus op kostenbesparingen én verlaging van de schulden. Het dividend werd verhoogd van 1,30 tot 1,40 EUR per aandeel, maar zal de komende jaren op hetzelfde niveau blijven. In tegenstelling tot wat SG Private Banking verwacht had, is er geen uitzonderlijk dividend of inkoop van eigen aandelen. Het aandeel is goedkoop, maar omwille van de combinatie van ontbrekende groei én zwakker dan verwachte aandeelhoudersremuneratie verlaagt SG Private Banking het advies van kopen tot houden. Het aandeel verlaat de Stocks to Buy.