Het is volgens de holding zeer riskant om te proberen de omvang en de duur van de economische en financiële crisis die de geglobaliseerde wereld momenteel doormaakt te voorspellen.

De crisis zonder voorgaande die wereldwijd heerst, heeft de groep ertoe gedwongen voor verschillende honderden miljoenen euro waardeverminderingen te boeken.

Op basis van de cijfers van Brederode heeft KBC Securities het advies voor Auximines verlaagd tot 'accumulate', terwijl het koersdoel werd teruggebracht tot 400 euro.

Anderzijds was de bank verrast door de strategische u-bocht die de holding Brederode maakte. Het koopadvies blijft staan, maar het koersdoel werd verlaagd van 27 naar 17 euro.

Het is volgens de holding zeer riskant om te proberen de omvang en de duur van de economische en financiële crisis die de geglobaliseerde wereld momenteel doormaakt te voorspellen.De crisis zonder voorgaande die wereldwijd heerst, heeft de groep ertoe gedwongen voor verschillende honderden miljoenen euro waardeverminderingen te boeken. Op basis van de cijfers van Brederode heeft KBC Securities het advies voor Auximines verlaagd tot 'accumulate', terwijl het koersdoel werd teruggebracht tot 400 euro. Anderzijds was de bank verrast door de strategische u-bocht die de holding Brederode maakte. Het koopadvies blijft staan, maar het koersdoel werd verlaagd van 27 naar 17 euro.