Meer dan een jaar geleden voorspelde Jeremy Siegel dat de Dow Jones Industrial Average, die op dat moment in de buurt van 12.000 punten noteerde, op weg was richting 15.000. Zover zijn we nog niet, maar vorige maand wel alvast wel de kaap van 14.600 punten gerond.

Siegel, professor financiën aan de Wharton School of the University of Pennsylvania en auteur van Stocks for the Long Run: The Definitive Guide to Financial Market Returns & Long Term Investment Strategies, durft de nek opnieuw uit te steken en voorspelt nu dat het volgende koersdoel op 16.000 ligt.

Meer dan een jaar geleden voorspelde Jeremy Siegel dat de Dow Jones Industrial Average, die op dat moment in de buurt van 12.000 punten noteerde, op weg was richting 15.000. Zover zijn we nog niet, maar vorige maand wel alvast wel de kaap van 14.600 punten gerond. Siegel, professor financiën aan de Wharton School of the University of Pennsylvania en auteur van Stocks for the Long Run: The Definitive Guide to Financial Market Returns & Long Term Investment Strategies, durft de nek opnieuw uit te steken en voorspelt nu dat het volgende koersdoel op 16.000 ligt.