Euro probeert terug te krabbelen boven 1,30 euro

Op de valutamarkten stond de koers van de euro onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3002 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,033%, of ruim een half procent meer als het slotniveau van woensdag.

Goud en olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1590 dollar betaald, of een halve dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro probeert terug te krabbelen boven 1,30 euro Op de valutamarkten stond de koers van de euro onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3002 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,033%, of ruim een half procent meer als het slotniveau van woensdag. Goud en olie iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1590 dollar betaald, of een halve dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.