De meeste bedrijfsresultaten in de VS zijn inmiddels bekend, maar vandaag stonden toch nog onder andere de cijfers van Symantec op de agenda. Vooral de vooruitzichten voor het softwarebedrijf klonken eerder zwak, zodat de koers vanaf de opening onder druk staat.

Volgens de analisten hebben de meeste bedrijven met de winstcijfers weliswaar aan de verwachtingen voldaan, maar zat er bottom line wel iets fout. De marges zijn verbeterd als gevolg van verdere kostenbesparingen, terwijl daarnaast ook inkopen van eigen aandelen een rol speelden.

De meeste bedrijfsresultaten in de VS zijn inmiddels bekend, maar vandaag stonden toch nog onder andere de cijfers van Symantec op de agenda. Vooral de vooruitzichten voor het softwarebedrijf klonken eerder zwak, zodat de koers vanaf de opening onder druk staat. Volgens de analisten hebben de meeste bedrijven met de winstcijfers weliswaar aan de verwachtingen voldaan, maar zat er bottom line wel iets fout. De marges zijn verbeterd als gevolg van verdere kostenbesparingen, terwijl daarnaast ook inkopen van eigen aandelen een rol speelden.