De Dow Jones bevindt zich al voor de 25ste keer dit jaar op een nieuwe recordhoogte. Ook de S&P 500 laat zich niet pramen. De beleggers gaan er blijkbaar van uit dat de Amerikaanse centrale bank vooralsnog de beurskoersen zal blijven ondersteunen door het inkopen van obligaties.

De volgende belangrijke afspraak wacht nu volgende week, wanneer de werkloosheidscijfers voor de maand mei worden bekendgemaakt. In afwachting kunnen de beleggers zich vandaag waren aan positieve cijfers over de evolutie van de Amerikaanse vastgoedmarkt.

De Dow Jones bevindt zich al voor de 25ste keer dit jaar op een nieuwe recordhoogte. Ook de S&P 500 laat zich niet pramen. De beleggers gaan er blijkbaar van uit dat de Amerikaanse centrale bank vooralsnog de beurskoersen zal blijven ondersteunen door het inkopen van obligaties. De volgende belangrijke afspraak wacht nu volgende week, wanneer de werkloosheidscijfers voor de maand mei worden bekendgemaakt. In afwachting kunnen de beleggers zich vandaag waren aan positieve cijfers over de evolutie van de Amerikaanse vastgoedmarkt.