Daarmee bevindt de index zich op een nieuw recordniveau, waarbij de vorige intraday piek van 14.198,10 werd doorbroken. De hoogste slotkoers ooit werd neergezet op 14.164,53, meer bepaald op 9 oktober. Volgens sommige analisten is er nu een technisch koopsignaal gegeven.

Andere technische analisten wachten echter tot de S&P 500 uit een lange piekformatie met drie toppen breekt. John Stoltzfus, chief market strategist bij Oppenheimer, roept echter op tot voorzichtigheid. Stoltzfus is niet zeker of de stijging is gebaseerd op fundamentals dan wel op ongefundeerd enthousiasme.

Daarmee bevindt de index zich op een nieuw recordniveau, waarbij de vorige intraday piek van 14.198,10 werd doorbroken. De hoogste slotkoers ooit werd neergezet op 14.164,53, meer bepaald op 9 oktober. Volgens sommige analisten is er nu een technisch koopsignaal gegeven. Andere technische analisten wachten echter tot de S&P 500 uit een lange piekformatie met drie toppen breekt. John Stoltzfus, chief market strategist bij Oppenheimer, roept echter op tot voorzichtigheid. Stoltzfus is niet zeker of de stijging is gebaseerd op fundamentals dan wel op ongefundeerd enthousiasme.