Sommige beleggers verkozen om de winst naar de zijlijn te halen nadat de koersen in de afgelopen zeven handelsdagen met ongeveer 14% waren gestegen. In de voorbije dagen was er echter geen goed nieuws meer dat voor een extra stimulans kon zorgen.

Ondanks het verlies van vandaag sloot de Dow Jones voor de tweede week op rij hoger af. Michael Binger, portfolio manager bij Thrivent Investment Management, is van mening dat de evolutie van de beurskoersen aangeeft dat de economie een bodem heeft bereikt.

Sommige beleggers verkozen om de winst naar de zijlijn te halen nadat de koersen in de afgelopen zeven handelsdagen met ongeveer 14% waren gestegen. In de voorbije dagen was er echter geen goed nieuws meer dat voor een extra stimulans kon zorgen. Ondanks het verlies van vandaag sloot de Dow Jones voor de tweede week op rij hoger af. Michael Binger, portfolio manager bij Thrivent Investment Management, is van mening dat de evolutie van de beurskoersen aangeeft dat de economie een bodem heeft bereikt.