Euro rukt verder op richting 1,25 dollar

Op de valutamarkten zet de euro het herstel verder. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2403 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de vorige slotkoers.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,558%, of een daling met 1,20%.

Olie en goud weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1613,50 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het slotniveau van afgelopen vrijag.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald, of een stijging ten opzichte van het slot van afgelopen vrijdag.

Euro rukt verder op richting 1,25 dollar Op de valutamarkten zet de euro het herstel verder. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2403 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de vorige slotkoers. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,558%, of een daling met 1,20%. Olie en goud weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond 1613,50 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het slotniveau van afgelopen vrijag. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald, of een stijging ten opzichte van het slot van afgelopen vrijdag.