Euro mist nipt afspraak op 1,31 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro opnieuw een redelijk goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3093 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,10%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1400 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 5 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 93,50 dollar betaald of iets meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro mist nipt afspraak op 1,31 dollar Op de valutamarkten maakte de euro opnieuw een redelijk goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3093 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,10%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud en olie hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1400 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 5 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 93,50 dollar betaald of iets meer dan de slotkoers van dinsdagavond.