Gisteren nam Wall Street een redelijke start, maar in de loop van de sessie verslechterde het sentiment zienderogen. De beleggers snappen maar al te goed dat van een snelle oplossing voor de fiscale klip geen sprake is, de onderhandelingen daaromtrent zullen keihard worden gevoerd.

Aanvankelijk kon de technologiesector tijdens de dinsdagsessie weer rechtkrabbelen, met dank aan de meevallende resultaten die Cisco Systems bekendmaakte.

De openingswinsten gingen echter weer verloren, zodat het verlies bij de techno's over de afgelopen twee maanden nu bijna 10% bedraagt.

De malaise in de sector is begonnen met de publicatie van tegenvallende resultaten bij Google en heeft zich sindsdien alleen maar verder gezet.

Maar ook de Dow Jones zit in het hoekje waar de slagen vallen, deze index bevindt zich nu op het laagste niveau sinds juni.

Gisteren nam Wall Street een redelijke start, maar in de loop van de sessie verslechterde het sentiment zienderogen. De beleggers snappen maar al te goed dat van een snelle oplossing voor de fiscale klip geen sprake is, de onderhandelingen daaromtrent zullen keihard worden gevoerd. Aanvankelijk kon de technologiesector tijdens de dinsdagsessie weer rechtkrabbelen, met dank aan de meevallende resultaten die Cisco Systems bekendmaakte. De openingswinsten gingen echter weer verloren, zodat het verlies bij de techno's over de afgelopen twee maanden nu bijna 10% bedraagt. De malaise in de sector is begonnen met de publicatie van tegenvallende resultaten bij Google en heeft zich sindsdien alleen maar verder gezet. Maar ook de Dow Jones zit in het hoekje waar de slagen vallen, deze index bevindt zich nu op het laagste niveau sinds juni.