Om het historisch record te verbeteren, moeten we terug naar 1897. Toen steeg de belangrijkste Amerikaanse beursindex gedurende 14 dagen op rij. Het lijkt onwaarschijnlijk dat dit record zal verbeterd kunnen worden, maar uitgesloten is het natuurlijk nooit.

Overigens is het niet de eerste keer dat de Dow Jones tien sessies op rij in de plus afsloot. Het is in de geschiedenis van de index zelfs al 25 keer gebeurd. De laatste echt sterke prestatie dateert van januari 1987, toen de Dow Jones 13 sessies op rij in de plus kon afronden.

Om het historisch record te verbeteren, moeten we terug naar 1897. Toen steeg de belangrijkste Amerikaanse beursindex gedurende 14 dagen op rij. Het lijkt onwaarschijnlijk dat dit record zal verbeterd kunnen worden, maar uitgesloten is het natuurlijk nooit. Overigens is het niet de eerste keer dat de Dow Jones tien sessies op rij in de plus afsloot. Het is in de geschiedenis van de index zelfs al 25 keer gebeurd. De laatste echt sterke prestatie dateert van januari 1987, toen de Dow Jones 13 sessies op rij in de plus kon afronden.