Het slechte nieuws is dat de vooruitzichten op langere termijn er een stuk somberder uitzien. De Dow Jones kan bekeken over een periode van anderhalf tot twee jaar fors lager gaan.

Nenner schrikt er als technische analist niet voor terug om een koersdoel van 5000 punten voor de Dow Jones naar voren te schuiven. Zijn techniek wordt echter door serieuze analisten op Wall Street op wenkbrauwengefrons onthaald.

Nenner baseert zich namelijk op de evolutie van de zonnevlekken. Een grote activiteiten van zonnevlekken creëren een elektro-magnetisch veld dat de mensen optimistisch maakt.

Die periode van grote activiteiten loopt echter ten einde, met als gevolg dat tijdens een periode van deflatie de Dow terug kan naar 5000.

Het slechte nieuws is dat de vooruitzichten op langere termijn er een stuk somberder uitzien. De Dow Jones kan bekeken over een periode van anderhalf tot twee jaar fors lager gaan. Nenner schrikt er als technische analist niet voor terug om een koersdoel van 5000 punten voor de Dow Jones naar voren te schuiven. Zijn techniek wordt echter door serieuze analisten op Wall Street op wenkbrauwengefrons onthaald. Nenner baseert zich namelijk op de evolutie van de zonnevlekken. Een grote activiteiten van zonnevlekken creëren een elektro-magnetisch veld dat de mensen optimistisch maakt. Die periode van grote activiteiten loopt echter ten einde, met als gevolg dat tijdens een periode van deflatie de Dow terug kan naar 5000.