Richard Suttmeier van ValuEngine.com is van mening dat dit kan gepaard gaan met een forse correctie op Wall Street. Hij ziet de Dow Jones terugvallen naar een niveau van 8500 punten of daaromtrent.

Suttmeier is al langer negatief op de beurs, hij gaf al in maart en vervolgens in mei het advies om te verkopen. Onder andere de aankondiging van het Europees reddingsplan betekende voor hem een verkoopsignaal.

Hij gelooft echter dat er voldoende tussentijdse rally's gaan gebeuren om toch met enige kans op succes in aandelen te beleggen.

Een terugval onder 8500 zou echter een zeer negatief signaal betekenen, daaronder kan de Dow Jones naar 7800 en vervolgens misschien nog lager.

Suttmeier gelooft verder dat olie en goud oververkocht zijn, adviseert om hausse-posities in euro's tegenover de dollar in te nemen en zou short gaan in Amerikaanse staatsobligaties.

Richard Suttmeier van ValuEngine.com is van mening dat dit kan gepaard gaan met een forse correctie op Wall Street. Hij ziet de Dow Jones terugvallen naar een niveau van 8500 punten of daaromtrent. Suttmeier is al langer negatief op de beurs, hij gaf al in maart en vervolgens in mei het advies om te verkopen. Onder andere de aankondiging van het Europees reddingsplan betekende voor hem een verkoopsignaal. Hij gelooft echter dat er voldoende tussentijdse rally's gaan gebeuren om toch met enige kans op succes in aandelen te beleggen. Een terugval onder 8500 zou echter een zeer negatief signaal betekenen, daaronder kan de Dow Jones naar 7800 en vervolgens misschien nog lager. Suttmeier gelooft verder dat olie en goud oververkocht zijn, adviseert om hausse-posities in euro's tegenover de dollar in te nemen en zou short gaan in Amerikaanse staatsobligaties.