Interessant is wel dat Burnham de auteur is van "Mean Markets and Lizard Brains: How to Profit from the New Science of Irrationality", een boek dat alleszins de moeite van het lezen waard is. De voorspelling van Burnham laat weinig aan de verbeelding over.

De Dow Jones kan met 65% crashen richting 5000 punten, waarna de index kan beginnen aan een klimpartij richting 20.000 punten. De filosofie van Burnham is dat de beleggers ziende blind zijn. De crash hangt wel degelijk in de lucht, maar iedereen laat er zich uiteindelijk toch weer door verrassen.

Interessant is wel dat Burnham de auteur is van "Mean Markets and Lizard Brains: How to Profit from the New Science of Irrationality", een boek dat alleszins de moeite van het lezen waard is. De voorspelling van Burnham laat weinig aan de verbeelding over. De Dow Jones kan met 65% crashen richting 5000 punten, waarna de index kan beginnen aan een klimpartij richting 20.000 punten. De filosofie van Burnham is dat de beleggers ziende blind zijn. De crash hangt wel degelijk in de lucht, maar iedereen laat er zich uiteindelijk toch weer door verrassen.