Volgens Phoenix Capital Marketing kan deze wedge de Dow Jones in een bodemloos gaat doen duiken, waarbij de bodem mogelijk slechts op 5000 punten wordt gevonden. Het probleem is dat het patroon van de 'expanding wedge' zich over zeer lange periode ontwikkelt.

Dat betekent dat onmogelijk te voorspellen valt wanneer de grote instorting zal gebeuren. Een wedge is eigenlijk een wig die alsmaar breder wordt. Op een bepaald valt de koers uit dit patroon en de diepte van de val is afhankelijk van de breedte van de 'expanding wedge'. Het is volgens Phoenix Capital Marketing zelfs niet uitgesloten dat de Dow nog dieper zal duiken dan 5000 punten.

Volgens Phoenix Capital Marketing kan deze wedge de Dow Jones in een bodemloos gaat doen duiken, waarbij de bodem mogelijk slechts op 5000 punten wordt gevonden. Het probleem is dat het patroon van de 'expanding wedge' zich over zeer lange periode ontwikkelt. Dat betekent dat onmogelijk te voorspellen valt wanneer de grote instorting zal gebeuren. Een wedge is eigenlijk een wig die alsmaar breder wordt. Op een bepaald valt de koers uit dit patroon en de diepte van de val is afhankelijk van de breedte van de 'expanding wedge'. Het is volgens Phoenix Capital Marketing zelfs niet uitgesloten dat de Dow nog dieper zal duiken dan 5000 punten.