Mark Luschini, chief investment strategist bij Janney Montgomery, wijst bovendien dat maart de laatste maand van het eerste kwartaal is en dat er dus nog wat window dressing kan gebeuren. Luschini denkt dat de Dow in de eerste week van maart een nieuwe piek zal laten optekenen.

Hij stelt vooral een toegenomen interesse voor defensieve aandelen vast. Vanmiddag worden de gereviseerde BBP-cijfers voor het vierde kwartaal kwartaal bekendgemaakt. Er wordt gerekend op een groei van het BBP met 0,50%, ten opzichte van eerder een daling met 0,10%.

Mark Luschini, chief investment strategist bij Janney Montgomery, wijst bovendien dat maart de laatste maand van het eerste kwartaal is en dat er dus nog wat window dressing kan gebeuren. Luschini denkt dat de Dow in de eerste week van maart een nieuwe piek zal laten optekenen. Hij stelt vooral een toegenomen interesse voor defensieve aandelen vast. Vanmiddag worden de gereviseerde BBP-cijfers voor het vierde kwartaal kwartaal bekendgemaakt. Er wordt gerekend op een groei van het BBP met 0,50%, ten opzichte van eerder een daling met 0,10%.