De S&P 500 heeft inmiddels al een nieuw recordniveau neergezet, terwijl de Dow Jones flirt met de kaap van 15.000 punten. Het is opvallend dat de verhandelde volumes op de beurs van Wall Street de afgelopen dagen weer wat zijn aangetrokken, wat wil zeggen dat de kleine beleggers de beurs opnieuw hebben ontdekt.

Toch is het misschien wat voorbarig om al te enthousiast te zijn voor de Amerikaanse arbeidsmarkt. Uit de werkloosheidscijfers blijkt namelijk dat KMO's niet bepaald staan te trappelen om meer mensen aan te werven. Daardoor kan in de komende maanden de afname van de werkloosheidsgraad afgeremd worden.

De S&P 500 heeft inmiddels al een nieuw recordniveau neergezet, terwijl de Dow Jones flirt met de kaap van 15.000 punten. Het is opvallend dat de verhandelde volumes op de beurs van Wall Street de afgelopen dagen weer wat zijn aangetrokken, wat wil zeggen dat de kleine beleggers de beurs opnieuw hebben ontdekt. Toch is het misschien wat voorbarig om al te enthousiast te zijn voor de Amerikaanse arbeidsmarkt. Uit de werkloosheidscijfers blijkt namelijk dat KMO's niet bepaald staan te trappelen om meer mensen aan te werven. Daardoor kan in de komende maanden de afname van de werkloosheidsgraad afgeremd worden.