Euro weer boven 1,29 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2908 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,944%, of ruim 1% meer het slotniveau van maandag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1370 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro weer boven 1,29 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2908 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,944%, of ruim 1% meer het slotniveau van maandag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1370 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van maandagavond.