De Dow Jones IS dit jaar al met meer dan 10% gestegen en stevent daarmee af op de grootste kwartaalwinst sinds het vierde kwartaal van 2011.

Vorige week sloot deze index met 30 aandelen voor het eerst af boven het niveau van 14.400 punten. Niemand durft te voorspellen waar de piek zal liggen.

De financials doen het vandaag opnieuw goed, terwijl de sector van de telecom tot de achterblijvers mag worden gerekend. Bij de individuele aandelen zijn vooral Boeing en UnitedHealth opvallende stijgers. Iedereen kijkt nu uit of ook de S&P 500 een nieuwe piek zal kunnen laten optekenen.

De Dow Jones IS dit jaar al met meer dan 10% gestegen en stevent daarmee af op de grootste kwartaalwinst sinds het vierde kwartaal van 2011. Vorige week sloot deze index met 30 aandelen voor het eerst af boven het niveau van 14.400 punten. Niemand durft te voorspellen waar de piek zal liggen. De financials doen het vandaag opnieuw goed, terwijl de sector van de telecom tot de achterblijvers mag worden gerekend. Bij de individuele aandelen zijn vooral Boeing en UnitedHealth opvallende stijgers. Iedereen kijkt nu uit of ook de S&P 500 een nieuwe piek zal kunnen laten optekenen.