Euro houdt stand boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw licht hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3079 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,783%, of ruim een half procent boven het slotniveau van maandag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1450 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95,50 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,30 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw licht hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3079 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,783%, of ruim een half procent boven het slotniveau van maandag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1450 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95,50 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.