Euro klampt aan rond 1,3050 dollar

Op de valutamarkten ging de euro per saldo opnieuw licht hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3054 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,703%, of zowat 1% meer dan het slotniveau van donderdag.

Goud en olie weer wat duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1400 dollar betaald, of ruim 7 dollar meer als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 88,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro klampt aan rond 1,3050 dollar Op de valutamarkten ging de euro per saldo opnieuw licht hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3054 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,703%, of zowat 1% meer dan het slotniveau van donderdag. Goud en olie weer wat duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1400 dollar betaald, of ruim 7 dollar meer als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 88,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.