We kunnen bijvoorbeeld niet beslissen wanneer de zon zal schijnen of wanneer de wind zal blazen. Wanneer zon en wind er niet zijn, is er geen energie beschikbaar. Een oplossing zou kunnen zijn het opslaan van overtollige energie uit periodes van overvloed.

Maar daar heeft een klein Amerikaans bedrijf nu een mouw aangepast. Dit bedrijf heeft een technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt om de overtollige energie op te slaan in afwachting van periodes van het ontbreken van zon en energie. De grote doorbraak van de alternatieve energie kan nu eindelijk een feit zijn.

We kunnen bijvoorbeeld niet beslissen wanneer de zon zal schijnen of wanneer de wind zal blazen. Wanneer zon en wind er niet zijn, is er geen energie beschikbaar. Een oplossing zou kunnen zijn het opslaan van overtollige energie uit periodes van overvloed. Maar daar heeft een klein Amerikaans bedrijf nu een mouw aangepast. Dit bedrijf heeft een technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt om de overtollige energie op te slaan in afwachting van periodes van het ontbreken van zon en energie. De grote doorbraak van de alternatieve energie kan nu eindelijk een feit zijn.