Vroeger zou het niet hebben van een tramkaartje weinig problemen hebben opgeleverd, maar Griekenland voelt momenteel de hete adem van de troika in de nek. De Grieke staat spaart daarom kosten noch middelen om meer geld in de staatskas te krijgen, zodat ook de jacht op zwartrijders open is verklaard.

Enkele honderden mensen hielden een optocht naar het graf van Thanassis Kanaoutis en die protestmars groeide uit tot een meeting tegen de besparingspolitiek van de Griekse regering. De student had geen geld meer voor een ticket van 1,20 euro te betalen. Bij veel andere Grieken staat het water eveneens financieel tot boven de lippen.

Vroeger zou het niet hebben van een tramkaartje weinig problemen hebben opgeleverd, maar Griekenland voelt momenteel de hete adem van de troika in de nek. De Grieke staat spaart daarom kosten noch middelen om meer geld in de staatskas te krijgen, zodat ook de jacht op zwartrijders open is verklaard. Enkele honderden mensen hielden een optocht naar het graf van Thanassis Kanaoutis en die protestmars groeide uit tot een meeting tegen de besparingspolitiek van de Griekse regering. De student had geen geld meer voor een ticket van 1,20 euro te betalen. Bij veel andere Grieken staat het water eveneens financieel tot boven de lippen.