Het seizoen van de kwartaalijfers loopt aan beide kanten van de Atlantische Oceaan weliswaar op de laatste benen, maar in Europa wordt het toch nog een belangrijke week. Vandaag zijn er al de kwartaalcijfers van Solvay, morgen volgen Deceuninck, Van Lanschot Bankiers en Agfa-Gevaert.

Woensdag rapporteren Ackermans & van Haaren, Ordina, Ageas en CFE. Donderdag is de drukste dag, met de cijfers van KBC, Tessenderlo, EVS, D'Ieteren, Kinepolis en de Nederlandse bouwgroep BAM. Vrijdag wordt de week afgesloten met de cijfers van BAM.

Het seizoen van de kwartaalijfers loopt aan beide kanten van de Atlantische Oceaan weliswaar op de laatste benen, maar in Europa wordt het toch nog een belangrijke week. Vandaag zijn er al de kwartaalcijfers van Solvay, morgen volgen Deceuninck, Van Lanschot Bankiers en Agfa-Gevaert. Woensdag rapporteren Ackermans & van Haaren, Ordina, Ageas en CFE. Donderdag is de drukste dag, met de cijfers van KBC, Tessenderlo, EVS, D'Ieteren, Kinepolis en de Nederlandse bouwgroep BAM. Vrijdag wordt de week afgesloten met de cijfers van BAM.