De markt verwacht 4,6%, wat iets lager ligt dan november (5,1%), maar nog altijd te hoog is voor de Chinese overheid.

De Centrale Bank stelt zich actief op met een laatste renteverhoging afgelopen kerst en afgelopen vrijdag een verdere verhoging van

de reserveratio, aldus Theodoor Gilissen Bankiers.

Ondanks alles was er een positief economisch klimaat was in 2010, zo merkt Aphilion op. Duitsland toonde aan alle Europese landen de weg vooruit, en China liet er geen twijfel over bestaan dat haar verdere industrialisatie maar heel even opgehouden werd door de financiële crisis, maar er zeker niet door afgevoerd werd.

Er wordt altijd gezegd dat China het vooral moet hebben van de export, maar het land toonde destijds volgens Aphilion wel als eerste van de "grote drie" blokken tekenen van herstel.

De markt verwacht 4,6%, wat iets lager ligt dan november (5,1%), maar nog altijd te hoog is voor de Chinese overheid. De Centrale Bank stelt zich actief op met een laatste renteverhoging afgelopen kerst en afgelopen vrijdag een verdere verhoging van de reserveratio, aldus Theodoor Gilissen Bankiers. Ondanks alles was er een positief economisch klimaat was in 2010, zo merkt Aphilion op. Duitsland toonde aan alle Europese landen de weg vooruit, en China liet er geen twijfel over bestaan dat haar verdere industrialisatie maar heel even opgehouden werd door de financiële crisis, maar er zeker niet door afgevoerd werd. Er wordt altijd gezegd dat China het vooral moet hebben van de export, maar het land toonde destijds volgens Aphilion wel als eerste van de "grote drie" blokken tekenen van herstel.