Morgen kan een belangrijke dag worden voor de onderhandelingen. President Barack Obama heeft zijn vakantie in Hawaï vroegtijdig onderbroken om terug te keren naar Washington en daar aan de onderhandelingstafel plaats te nemen. Hij wordt morgen weer in de hoofdstad verwacht.

Het plan B van de republikeinen werd van de tafel geveegd, het is nu wachten op de voorstelling van plan C. Veel waarnemers vrezen dat democraten en republikeinen er niet in zullen slagen om in de komende dagen een overeenkomst te bereiken, met alle gevolgen van dien.

Morgen kan een belangrijke dag worden voor de onderhandelingen. President Barack Obama heeft zijn vakantie in Hawaï vroegtijdig onderbroken om terug te keren naar Washington en daar aan de onderhandelingstafel plaats te nemen. Hij wordt morgen weer in de hoofdstad verwacht. Het plan B van de republikeinen werd van de tafel geveegd, het is nu wachten op de voorstelling van plan C. Veel waarnemers vrezen dat democraten en republikeinen er niet in zullen slagen om in de komende dagen een overeenkomst te bereiken, met alle gevolgen van dien.