Over de acties tegen Syrië doen de wildste geruchten de ronde. Sommige bronnen menen te weten dat alles beperkt zal blijven tot twee luchtaanvallen op strategische doelwitten. NBC meent anderzijds te weten dat de eerste aanval al donderdag zou worden ingezet.

Vast staat in ieder geval dat de oorlogsdreiging niet meteen bijdraagt tot de terugkeer van de rust op de financiële markten. Ook vandaag is er opnieuw geld weggevloeid uit de emerging markets, waarbij een evolutie uit de voorbije weken dus een verlengstuk krijgt.

Over de acties tegen Syrië doen de wildste geruchten de ronde. Sommige bronnen menen te weten dat alles beperkt zal blijven tot twee luchtaanvallen op strategische doelwitten. NBC meent anderzijds te weten dat de eerste aanval al donderdag zou worden ingezet. Vast staat in ieder geval dat de oorlogsdreiging niet meteen bijdraagt tot de terugkeer van de rust op de financiële markten. Ook vandaag is er opnieuw geld weggevloeid uit de emerging markets, waarbij een evolutie uit de voorbije weken dus een verlengstuk krijgt.