Donald Trump heeft blijkbaar voluit de kaart van Obama getrokken, want hij is er zeker van dat Romney niets te verbergen heeft. Hij wil van Obama wel weten of die daadwerkelijk in de Verenigde Staten is geboren en of hij aan de universiteit zijn scripties zelf heeft geschreven.

Wall Street is vandaag hoger geopend, met redelijke winsten voor de belangrijkste indices. Die winsten bedragen ruim een half tot driekwart procent.

De Dow Jones lijkt vaste voet aan de grond te hebben boven 13.000, de S&P 500 probeert door de kaap van 1400 te stoten en de Nasdaq bevindt zich momenteel boven 3000 punten.

Amerikaanse olievoorraden blijven stijgen

De productie van ruwe olie daalde met 128.000 vaten per dag. Het Verenigd Koninkrijk kampt met snel verouderende

olievelden en operationele problemen bij het grootste Buzzard-olieveld in de Noordzee.

De situatie zal op korte termijn niet verbeteren want Buzzard zal in september 4 weken worden stilgelegd voor onderhoudswerkzaamheden.

Aan de vraagzijde verbruikte Zuid-Korea in juni 2,311 miljoen vaten ruwe olie per dag. Dit is 227.000 vaten per dag meer dan een jaar eerder en het hoogste cijfer ooit voor de maand juni. Het land voerde ook 2,619 miljoen vaten ruwe olie per dag in, 170.000 meer dan een jaar eerder.

Uit de wekelijkse voorraadcijfers van het Amerikaanse Department of Energy (DoE) bleek dat de hoeveelheid ruwe olie in

voorraad in de vorige verslagweek met 2,7 miljoen vaten is toegenomen naar 380,1 miljoen vaten. Vooraf werd op een afname

met 1 miljoen vaten gerekend.

Vorige week voerde de Verenigde Staten gemiddeld 9,6 miljoen vaten ruwe olie per dag in tegenover 8,9 miljoen vaten per dag een week eerder.

De gemiddelde capaciteitsbenutting van de raffinaderijen steeg de voorbije 4 weken met een fractie naar 92,4 procent tegenover 92,3 procent een week eerder.

Donald Trump heeft blijkbaar voluit de kaart van Obama getrokken, want hij is er zeker van dat Romney niets te verbergen heeft. Hij wil van Obama wel weten of die daadwerkelijk in de Verenigde Staten is geboren en of hij aan de universiteit zijn scripties zelf heeft geschreven. Wall Street is vandaag hoger geopend, met redelijke winsten voor de belangrijkste indices. Die winsten bedragen ruim een half tot driekwart procent. De Dow Jones lijkt vaste voet aan de grond te hebben boven 13.000, de S&P 500 probeert door de kaap van 1400 te stoten en de Nasdaq bevindt zich momenteel boven 3000 punten. Amerikaanse olievoorraden blijven stijgen De productie van ruwe olie daalde met 128.000 vaten per dag. Het Verenigd Koninkrijk kampt met snel verouderende olievelden en operationele problemen bij het grootste Buzzard-olieveld in de Noordzee. De situatie zal op korte termijn niet verbeteren want Buzzard zal in september 4 weken worden stilgelegd voor onderhoudswerkzaamheden. Aan de vraagzijde verbruikte Zuid-Korea in juni 2,311 miljoen vaten ruwe olie per dag. Dit is 227.000 vaten per dag meer dan een jaar eerder en het hoogste cijfer ooit voor de maand juni. Het land voerde ook 2,619 miljoen vaten ruwe olie per dag in, 170.000 meer dan een jaar eerder. Uit de wekelijkse voorraadcijfers van het Amerikaanse Department of Energy (DoE) bleek dat de hoeveelheid ruwe olie in voorraad in de vorige verslagweek met 2,7 miljoen vaten is toegenomen naar 380,1 miljoen vaten. Vooraf werd op een afname met 1 miljoen vaten gerekend. Vorige week voerde de Verenigde Staten gemiddeld 9,6 miljoen vaten ruwe olie per dag in tegenover 8,9 miljoen vaten per dag een week eerder. De gemiddelde capaciteitsbenutting van de raffinaderijen steeg de voorbije 4 weken met een fractie naar 92,4 procent tegenover 92,3 procent een week eerder.