Donald Trump heeft nog nooit zo’n puinhoop gezien als nu in de VS

De laatste weken is in de Verenigde Staten Donald Trump weer in de media opgedoken. De omstreden miljardair verklaart tegenover iedereen die het wil horen dat de huidige situatie er allesbehalve benijdenswaardig uitziet. Donald Trump heeft naar eigen zeggen nog nooit zo’n puinhoop gezien.

Niet alleen in Europa, maar ook in de Verenigde Staten is er een schrijnend gebrek aan politiek leiderschap. Dat betekent dat de huidige generatie politieke leiders niet in staat zal zijn om de fiskale klip te omzeilen. Ook voor de onzekere economische situatie zal geen oplossing worden gevonden.

Samen sterk

Het advies dat Trump geeft, is dat iedereen rond de tafel zal moeten gaan zitten om een oplossing voor de huidige problemen te zoeken. De uitnodiging daartoe zou moeten komen van president Obama. Komt er geen gezamenlijke oplossing, dan dreigen de VS in zwaar weer verzeild te raken.

Het ziet er niet naar uit dat zo’n grote deal zal worden bereikt voor de presidentsverkiezingen. Nochtans valt er volgens Donald Trump geen tijd meer te verliezen. Er moet nu onmiddellijk een oplossing worden gezocht, volgens Trump dreigt de situatie volledig uit de hand te lopen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content