De belangrijkste vraag luidt dan ook wie als volgende aan de beurt zal zijn. De besmetting van de vrees voor oplopende begrotingsdeficieten is volgens Lynn niet verdwenen, wel integendeel.

Volgens Lynn is het plaatje heel eenvoudig: na Ierland gaan de financiële markten Portugal en Spanje onder handen nemen. Vervolgens is het de beurt aan Italië en Frankrijk.

Lynn spreekt in verband met de euro van een 'bankruptcy machine'. Hij hoort alleen maar lyrische woorden over het Europees project, maar die woorden vertalen zich voorlopig niet in daden.

De belangrijkste vraag luidt dan ook wie als volgende aan de beurt zal zijn. De besmetting van de vrees voor oplopende begrotingsdeficieten is volgens Lynn niet verdwenen, wel integendeel. Volgens Lynn is het plaatje heel eenvoudig: na Ierland gaan de financiële markten Portugal en Spanje onder handen nemen. Vervolgens is het de beurt aan Italië en Frankrijk. Lynn spreekt in verband met de euro van een 'bankruptcy machine'. Hij hoort alleen maar lyrische woorden over het Europees project, maar die woorden vertalen zich voorlopig niet in daden.