De samenwerking op de valutamarkten is in de afgelopen dagen gedaald in plaats van toegenomen, aldus Dominique Strauss-Kahn. Nochtans gaan individuele landen er niet in slagen om op hun eentje als winnaar uit de valuta-oorlogen te gaan komen.

Een nationale oplossing voor een globaal probleem is niet te vinden. Het probleem van de valutaverhoudingen is volgens Dominique Strauss-Kahn inderdaad een globaal probleem.

Sommige landen beschouwen volgens Strauss-Kahn hun munt als een wapen en proberen daar andere landen mee te raken. Aan het namen van noemen wou de IMF -topman zich echter niet bezondigen.

De samenwerking op de valutamarkten is in de afgelopen dagen gedaald in plaats van toegenomen, aldus Dominique Strauss-Kahn. Nochtans gaan individuele landen er niet in slagen om op hun eentje als winnaar uit de valuta-oorlogen te gaan komen. Een nationale oplossing voor een globaal probleem is niet te vinden. Het probleem van de valutaverhoudingen is volgens Dominique Strauss-Kahn inderdaad een globaal probleem. Sommige landen beschouwen volgens Strauss-Kahn hun munt als een wapen en proberen daar andere landen mee te raken. Aan het namen van noemen wou de IMF -topman zich echter niet bezondigen.