De euro werd vanmorgen verhandeld aan 1,3128 dollar, of een daling met 0,40% ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Voorlopig handhaaft de euro zich vrij makkelijk boven het niveau van 1,30 dollar.

Naoto Minatogawa, currency analyst bij Himawari Securities Inc. in Tokio, is van mening dat het potentieel voor de dollar momenteel beperkt is. Minatogawa verwacht geen forse bewegingen in de dollarkoers.

De indicatoren geven geen duidelijke richting aan wat betreft de Amerikaanse economie en bijgevolg zien de beleggers geen reden om agressief dollars te gaan kopen.

De euro werd vanmorgen verhandeld aan 1,3128 dollar, of een daling met 0,40% ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Voorlopig handhaaft de euro zich vrij makkelijk boven het niveau van 1,30 dollar. Naoto Minatogawa, currency analyst bij Himawari Securities Inc. in Tokio, is van mening dat het potentieel voor de dollar momenteel beperkt is. Minatogawa verwacht geen forse bewegingen in de dollarkoers. De indicatoren geven geen duidelijke richting aan wat betreft de Amerikaanse economie en bijgevolg zien de beleggers geen reden om agressief dollars te gaan kopen.