Vandaag wordt de S&P/Case-Shiller Index bekendgemaakt, de index die de evolutie van de huizenprijzen in de belangrijkste Amerikaanse steden weergeeft. Die index zou voor het eerst sinds januari zijn gedaald.

Vanmorgen kostte een euro 1,3240 dollar in Tokio, ten opzichte van een slotkoers van 1,3165 dollar gisterenavond in New York. Tijdelijk werd op 1,3255 dollar een dieptepunt opgetekend.

Toshiya Yamauchi, senior analist in Tokio bij Ueda Harlow Ltd, is van mening dat de huizenmarkt aangeeft dat van een exit door de Amerikaanse centrale bank nog altijd geen sprake is. De beleggers blijven daarom aarzelen om dollars te kopen.

Vandaag wordt de S&P/Case-Shiller Index bekendgemaakt, de index die de evolutie van de huizenprijzen in de belangrijkste Amerikaanse steden weergeeft. Die index zou voor het eerst sinds januari zijn gedaald. Vanmorgen kostte een euro 1,3240 dollar in Tokio, ten opzichte van een slotkoers van 1,3165 dollar gisterenavond in New York. Tijdelijk werd op 1,3255 dollar een dieptepunt opgetekend. Toshiya Yamauchi, senior analist in Tokio bij Ueda Harlow Ltd, is van mening dat de huizenmarkt aangeeft dat van een exit door de Amerikaanse centrale bank nog altijd geen sprake is. De beleggers blijven daarom aarzelen om dollars te kopen.