Yuji Saito, directeur van het foreign-exchange department bij Credit Agricole Corporate and Investment Bank in Tokio, wijst er op dat de vanmorgen gepubliceerde indicatoren aangeven dat het economisch herstel solide is.

De Japanse cijfers over de machinebestellingen waren beter dan verwacht, wat de stelling van een voortgezette economische groei bevestigt. De dollar daalde vanmorgen tot een nieuw dieptepunt tegenover de Zwitserse frank.

Op de valutamarkten werd vanmorgen voor een euro 1,3966 dollar betaald, tegenover een slotniveau van 1,3924 dollar gisterenavond in New York. De Dollar Index daalde op de IntercontinentalExchange met 0,30%.

Yuji Saito, directeur van het foreign-exchange department bij Credit Agricole Corporate and Investment Bank in Tokio, wijst er op dat de vanmorgen gepubliceerde indicatoren aangeven dat het economisch herstel solide is. De Japanse cijfers over de machinebestellingen waren beter dan verwacht, wat de stelling van een voortgezette economische groei bevestigt. De dollar daalde vanmorgen tot een nieuw dieptepunt tegenover de Zwitserse frank. Op de valutamarkten werd vanmorgen voor een euro 1,3966 dollar betaald, tegenover een slotniveau van 1,3924 dollar gisterenavond in New York. De Dollar Index daalde op de IntercontinentalExchange met 0,30%.