Op de Aziatische markten leek het vertrouwen in het algemeen economisch herstel toe te nemen en ook die evolutie speelt in het nadeel van de dollar. De behoefte naar een vluchtmunt wordt meteen een stuk kleiner.

Takashi Kudo, in Tokio general manager of market information service bij NTT SmartTrade Inc., een dochter van Nippon Telegraph & Telephone Corporation, stelt vast dat de valutamarkten wachten op de FED.

Vanmorgen werd de euro in Tokio verhandeld aan 1,3212 dollar, of een stijging met 0,10% tegenover de slotkoers gisterenavond in New York. Volgens het IMF is de euro momenteel min of meer correct gewaardeerd.

Op de Aziatische markten leek het vertrouwen in het algemeen economisch herstel toe te nemen en ook die evolutie speelt in het nadeel van de dollar. De behoefte naar een vluchtmunt wordt meteen een stuk kleiner. Takashi Kudo, in Tokio general manager of market information service bij NTT SmartTrade Inc., een dochter van Nippon Telegraph & Telephone Corporation, stelt vast dat de valutamarkten wachten op de FED. Vanmorgen werd de euro in Tokio verhandeld aan 1,3212 dollar, of een stijging met 0,10% tegenover de slotkoers gisterenavond in New York. Volgens het IMF is de euro momenteel min of meer correct gewaardeerd.