Dat is het gevolg van de foute politiek die zowel de Amerikaanse overheid als de Federal Reserve gevolgd hebben. Hij adviseert om zo snel mogelijk uit Amerikaanse staatsobligaties te stappen.

De bull market in Treasuries is volgens Schiff over en we staan aan de vooravond van een bear market van ongekende afmetingen. Hij adviseert de beleggers om een veilige vluchthaven bij commodities te zoeken, op de eerste plaats bij de edelmetalen.

De economische groei situeert zich momenteel in landen waar goederen worden geproduceerd en daar zijn de Verenigde Staten niet langer bij. Schiff belegt dan ook hoofdzakelijk overzee.

Dat is het gevolg van de foute politiek die zowel de Amerikaanse overheid als de Federal Reserve gevolgd hebben. Hij adviseert om zo snel mogelijk uit Amerikaanse staatsobligaties te stappen. De bull market in Treasuries is volgens Schiff over en we staan aan de vooravond van een bear market van ongekende afmetingen. Hij adviseert de beleggers om een veilige vluchthaven bij commodities te zoeken, op de eerste plaats bij de edelmetalen. De economische groei situeert zich momenteel in landen waar goederen worden geproduceerd en daar zijn de Verenigde Staten niet langer bij. Schiff belegt dan ook hoofdzakelijk overzee.