De Amerikaanse munt kreeg steun van meevallende macro-economische indicatoren in de Verenigde Staten, waaronder een opvallende stijging van de door het Institute for Supply Management's non-factory index (de index voor de dienstensector).

Daarnaast suggereert de ADP Employer Services dat de tewerkstelling in de Verenigde Staten aan de beterhand is. Vrijdag worden in de VS de werkloosheidscijfers voor de maand december bekendgemaakt.

Vanmorgen werd de euro verhandeld aan 1,3141 dollar, ten opzichte van een slotniveau van 1,3149 dollar gisterenavond in New York. Tegenover de yen bereikte de dollar het hoogste niveau sinds 7 december.

De Amerikaanse munt kreeg steun van meevallende macro-economische indicatoren in de Verenigde Staten, waaronder een opvallende stijging van de door het Institute for Supply Management's non-factory index (de index voor de dienstensector). Daarnaast suggereert de ADP Employer Services dat de tewerkstelling in de Verenigde Staten aan de beterhand is. Vrijdag worden in de VS de werkloosheidscijfers voor de maand december bekendgemaakt. Vanmorgen werd de euro verhandeld aan 1,3141 dollar, ten opzichte van een slotniveau van 1,3149 dollar gisterenavond in New York. Tegenover de yen bereikte de dollar het hoogste niveau sinds 7 december.